Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

Tapahtuma navigointi

55€

Poimijakorttikoulutus pääkaupunkiseudulla

heinäkuu 1 @ 08:00 - lokakuu 31 @ 21:00

Oletko kiinnostunut poimimaan villiyrttejä- ja vihanneksia kaupallisiin tarkoituksiin?

Useimmat ravintolat ja luonnontuotteiden jälleenmyyjät ostavat luonnosta kerättyjä tuotteita vain poimijakortin suorittaneilta poimijoilta (Opetushallituksen hyväksymä kauppayrtinpoimijakoulutus (KYP)). Poimijakortin suorittaneella poimijalla on osoittaa poimijakortissaan leima myyntiin keräämästään kasvista, joka kertoo ostajalle, että hän tuntee varmasti ja osaa käsitellä kyseisiä kasveja.

Järjestämme tilauksesta poimijakorttikoulutuksia mm. Seurasaaressa, Lammassaaressa, Lauttasaaressa ja Espoon Haukilahdessa. Vaikka alueet eivät sovikaan keräämiseen isommissa määrin, niin kasvien tunnistamiseen ne sopivat hyvin.

Luonnonyrttineuvoja on suorittanut Opetushallituksen hyväksymän ammatillisen koulutuksen, joka oikeuttaa antamaan poimijakoulutusta ja myöntämään leimoja poimijakortteihin.

Luonnonyrttineuvojaneuvoja kouluttaa poimijat:

1. Varmuudella tunnistamaan yrtit
2. Keräämään laatuvaatimukset täyttävää tavaraa
3. Käsittelemään yrtit ostajan edellyttämällä tavalla

Poimijakoulutuksessa opetetaan 2-4 luonnonkasvin tunnistus, kerääminen ja käsittely sekä perustiedot markkinoinnista ja lainsäädännöstä. Koulutuksen kesto on 4-6h ja hinta 55€/koulutuskerta (sis alv 24%). Huomioi että tiettyjä kasveja voi opettaa tunnistamaan vain tiettynä ajankohtana.

Ota yhteyttä ja sovitaan sinulle/ryhmällesi sopiva sisältö koulutukselle.

Kouluttajana toimii Annika Hannus, joka on taustoiltaan koulutettu luonnonyrttineuvoja, elintarviketieteiden maisteri (Helsingin Yliopisto) ja toimii yrittäjänä luonnontuotteiden parissa.

annika@helsinkiwildfoods.com puh: 040 733 77 92.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
heinäkuu 1 @ 08:00
Loppuu:
lokakuu 31 @ 21:00
Hinta:
55€
Tapahtuma tagia:
, ,