Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
$30

Villivihannesretki Ruohonjuuren asiakkaille Espoossa

kesäkuu 7 @ 17:30 - kesäkuu 21 @ 20:00

Lähde seikkailulle lähiluontoon ja inspiroitumaan villiyrteistä!

Helsinki Wildfoods:in järjestämillä villiyrttiretkillä samoillaan lähiluonnossa ja opitaan keräämään, tunnistamaan ja käyttämään suomalaisen luonnon tarjoilemaa superruokaa – villiyrttejä, -vihanneksia ja puiden silmuja.

Osallistujat saavat vinkkejä sekä hyvinvointiin, ravitsemukseen että kasvien biologiaan liittyen. Kerromme retkillä myös mielenkiintoisia tarinoita, kuinka tuttuja takapihan superkasveja on käytetty aikojen saatossa lääkinnällisessä mielessä ja minkälaisia uskomuksia niihin liittyy. Retkillä oivalletaan myös, kuinka villikasveja voi käyttää helposti kotikokkailussa, taikoa niistä kotikosmetiikka ja hyödyntää muissa arjen askareissa. Tule mukaan oppimaan ja nauttimaan!

Retki päätetään lyhyeeseen eväshetkeen, jossa osallistujat saavat maistaa villiyrteistä loihdittuja herkkuja ja Iso Omenan Ruohonjuuren tarjoamia maistiaisia. Retkeläiset saavat retken jälkeen sähköpostiinsa villiyrttitietopaketin. Retkien ohjaajana toimii biologi ja hyvinvointivalmentaja Anna Nyman.

7.6. Iso Omenan Ruohonjuuri 17.30-20 * TÄYNNÄ*

13.6.  Iso Omenan Ruohonjuuri 17.30-20 *TÄYNNÄ*

21.6. Iso Omenan Ruohonjuuri 17.30-20

Saavuthan tapaamispaikalle ajoissa. Sitova ilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen retkeä sähköpostitse osoitteeseen info@helsinkiwildfoods.com

Retken hinta: 30€/hlö
(Lapset ilmaiseksi). Säävaraus.

Retkikohde ilmoitetaan myöhemmin.

 

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
kesäkuu 7 @ 17:30
Loppuu:
kesäkuu 21 @ 20:00
Hinta:
$30