Tietoa

helsinki-wildfoods_spice-girls_aino-huotari

Helsinki Wildfoods on hyvinvointibrändi, joka edistää villiyrttien ja muiden suomalaisten luonnontuotteiden, luontoharrastuksen ja luontomatkailun tunnettavuutta.

Villiruokaharrastus on muutakin kuin rikkaruohoja, yrttejä ja vihanneksia. Se on elämäntapa, joka kutsuu tutkimusmatkalle lähiluonnossamme lymyilevään hyvinvointikeitaaseen ja takapihojen superfoodeilla terästettyyn maailmaan. Villiruokaharrastus maustaa ja ravitsee kotikokkailua. Lisäksi se hoivaa kehoa luonnollisella liikunnalla ja mielenrauhalla – wildfulnessilla.

Suomalaiset luonnontuotteet, erityisesti villiyrtit, luontoharrastus ja luontomatkailu ja niiden edistäminen ovat toimintamme lähtökohtia. Myymme ja markkinoimme tuotteita ja tuotamme palveluita, joiden innostamana ihmiset huomaavat, miten herkullisia makuja luonnostamme löytyy ja miten helppo niillä on esimerkiksi maustaa arkiruokia.

Järjestämme villiruokaretkiä, -työpajoja, -konsultaatiota ja tuotamme luonnontuotteisiin liittyviä julkaisuja. Helsinki Wildfoodsin perustajanaiset edustavat eri koulukuntia ja osaamisaloja aina elintarvikealasta, hyvinvointivalmennukseen, perinnöllisyystieteeseen, sisällöntuotantoon, viestintään sekä myyntiin ja markkinointiin. Ennen kaikkea olemme nuoria luonnosta inspiraatiota ammentavia kaupunkilaisia, jotka ovat löytäneet oikotien hyvinvointiinsa lähiojastaan.

Elintarviketuotevalikoimamme koostuu mauste- ja makeutustuotteista, joissa pääraaka-aineita ovat suomalaiset yrtti- ja vihanneslajit, marjat, koivunmahla sekä koivusokeri, ksylitoli. Käytämme tuotteissamme villejä sekä ekologisesti viljeltyjä kasvi- ja marjalajeja. Tavoitteemme on saada suomalaiset luonnonkasvit vahvasti osaksi suomalaista ruokakulttuuria ja kasvattaa niiden tunnettavuutta, keruuta ja luonnonmukaista viljelyä Suomessa.

Tervetuloa inspiroitumaan hyvinvoinnista, rentouttavasta harrastuksesta ja jumalaisista mauista.

Aino, Anna, Annika & Pauliina